dimarts, 12 de maig del 2015

Vella iniciativa de Volkswaggen

Al pensar en el projecte Civigest, m'ha tornat a venir al cap aquesta proposta de The Fun Theory. Ja vaig passar ahir pel Remind un dels vídeos estrella. Aquí teniu el link on s'explica com va funcionar tot plegat The Fun Theory.
Malgrat que és una iniciativa que va portar a terme Volkswaggen en el 2009, sempre m'agrada recordar-la quan parlo de creativitat amb els alumnes; és un bon recurs. Observeu en aquests dos vídeos com fent les coses més divertides es poden arribar a convertir en hàbits accions quotidianes i que ajuden a millorar la salut i ser sostenibles!  No us sembla que ens aniria molt bé tenir aquestes idees a l'escola pel nostre projecte del Civigest? Això és el nostre objectiu: fer de les  #cosesbones  hàbits!
Mireu, mireu...
Com fer que les persones utilitzin les escales mecàniques?  O sigui facin esport de manera quotidiana i a més divertida?
 
Us imagineu tenir aquestes papereres en els patis? Es pot incentivar a tirar els papers a la brossa? Podem crear un joc per tal que els alumnes ho facin? Seria interessant que els nostres alumnes més grans desenvolupessin en els seus treballs de recerca algun projecte similar, no?
 
 
Només cal deixar volar la imaginació!
Teniu més vídeos  a  The Fun Theory 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada